I am Travelling

ian-dooley-3NCA3tbaE5I-unsplash

We leven in tijden waarin de wereld steeds gekker lijkt te worden, economische modellen worden zwaar beproefd en de technologische strijd vraagt om een constante versnelling.

Dichter bij huis word je geleefd door de waan van alle dag en vraag je je af, of dit nu is wat je altijd graag had gewild… Het is lastig om je dromen waar te maken: je moet continu schakelen om bij te blijven in de dynamiek van alle dag!

Waarom zijn we hiermee begonnen?

I am travelling is voortgekomen vanuit de behoefte om je eigen koers te varen. Mensen voelen vaak de intrinsieke noodzaak om zich te verder ontwikkelen en willen dit het liefste vanuit hun passie doen. Er zijn gelukkig veel goede opleidingen, coaches en andere bronnen om je daarmee verder te helpen, alleen wordt maar zelden de kern geraakt, waardoor je écht vanuit jezelf in beweging komt en blijft.

Vanuit de overtuiging dat de meeste mensen in staat zijn om meer grip op en richting in hun leven te krijgen, is I am Travelling ontstaan. Het is voor ons de kick om daar iets in te kunnen betekenen!

Wat doen we?

I am Travelling gaat ervan uit, dat je alleen je eigen richting kunt bepalen en kan veranderen, als je het helemaal zelf wilt en doet. Het blijkt lastig om de nodige beweging helemaal in je eentje voor elkaar te krijgen. Dát is de reden dat wij bestaan: I am Travelling is er, om je te ondersteunen om het zelf te doen.

I am Travelling laat jou als ‘reiziger’ je individuele reis aangaan. We dagen je daarbij uit, confronteren, laten je lachen, inspireren, geven perspectief én zetten aan tot actie. Dus we helpen je te onderzoeken, ervaren, ontdekken, nieuwe doelen te stellen, plannen en het gewoon te doen.

I am travelling is jouw gids.

Hoe doen we dat?

Om de juiste route te vinden en volgen, is het belangrijk dat een en ander in balans is. Dit bedoelen we niet zweverig, maar als voorwaarde om fit de reis te kunnen maken. Daarom richt I am Travelling zich niet op een enkele vraag of probleem, maar op de totale mens in zijn of haar omgeving. De reiziger is niet simpelweg de som van een aantal onderdelen; de verschillende onderdelen beïnvloeden en versterken elkaar. Het gehele pakket wordt dan ook in ogenschouw genomen.

Je zult als reiziger verrast worden met opdrachten die specifiek zijn ingericht op basis van jouw individuele vragen, wensen en behoeften. Een groot deel van jouw reis zal in het onbekende plaatsvinden. Het wordt een verrassing, een cadeau in tijd, ruimte en inspiratie.

Klik op het logo om je aan te melden

I am Travelling is een samenwerkingslabel van Lemke Consultants en  Heldere Zaak